ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΟΤΑΡΙΑΣ …

 

Πως ελέγχω τις Αποδείξεις μου αν κέρδισα ?????
ΒΗΜΑ – 1 –
. Οι λαχνοί που ανεβαίνουν και μπορείτε να τους δείτε :


ΕΔΩ.

http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi

ΒΗΜΑ – 2 –
Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ από την σχετική εφαρμογή  https://login.gsis.gr/sso/pages/login.jsp   για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που έχουν στο Taxisnet.

Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού.

Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Αν πάλι, για οποιοδήποτε λόγο ένα χρηματικό έπαθλο δεν αποδοθεί σε κανέναν από τους δικαιούχους συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών, το μη καταβαλλόμενο ποσό παραμένει ως αδιάθετο στο λογαριασμό του Δημοσίου 200 «Ελληνικό Δημόσιο – Συγκέντρωση Εισπράξεων – Πληρωμών».

Advertisements