ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνάδελφοι
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η περιοδεία Ενημέρωσης του Δ/Σ του Συλλόγου μας προς τα μέλη της περιφέρειας ..


Το Δ/Σ επισκέφτηκε 17 πόλεις στην περιφέρεια μας , με στόχο :
1) Tην πλήρη ενημέρωση στα τρέχοντα προβλήματα …
2) Δεύτερον το ποιο βασικό ήταν η άμεση Συλλογή των ατομικών Αιτήσεων – Ένστασης των μελών του Συλλόγου που αφορά τις Λανθασμένες κρατήσεις για την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων και για την Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης , τόσο για την Κύρια Σύνταξη , όσο και για την Επικουρική ..

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας το Δ/Σ του συλλόγου , θα καταθέσει αυτές τις ατομικές ΑιτήσειςΕνστάσεις , στους αρμόδιους Ασφαλιστικούς Φορείς ΕΦΚΑ ΕΤΕΑ.ΕΠ..

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – 26-2-2018

ΣΠΑΡΤΗ – 26 – 2- 2018

ΤΡΙΠΟΛΗ – 27 – 2 – 2018

ΑΡΓΟΣ – 27 – 2- 2018

ΝΑΥΠΛΙΟ – 27-2-2018

Advertisements

2 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  1. ειμαι συναδελφος συνταξιουχος και διαμενω στον Βολο . Ομως ενημερωνομαι απο τις εκαστοτε ανακοινωσεις του συλλογου σας.

    την αιτηση προς το ΕΤΕΑΕΠ την κατεθεσα μεσω καποιου γνωστου στην Φιλελληνων καλως … πηρα και αρ πρωτοκολλου.Την αιτηση για τις κρατησεις αληλλεγγυης κτλ. πρεπει να την στειλω μυλλερου μεσω γνωστου, η υπαρχει και αλλος πιο ευκολος τροπος να το κανω … αν ναι ποιος? Σας ευχαριστω για την μεχρι τωρα ακουσια βοηθεια αλλα και εκ των πρωτερων για οτι μελλοντικο. Με εκτιμηση Γ. Γιαβης.

    ________________________________

    • Εμείς σαν σύλλογος εξυπηρετούμε τα μέλη μας και τα παραδίνουμε με τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου , χωρίς την ταλαιπωρία και την οικονομική επιβάρυνση ΤΩΝ Μελών μας ..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.