….10.000 ΕΦΑΠΑΞ Μέχρι το τέλος Δεκέμβριου …

 

Δικαιούχοι Συνταξιούχοι του Δημοσίου πρώην ΔΕΚΟ & του Ιδιωτικού Τομέα…

ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΣ αριθμός Εφάπαξ σε σχέση με εκείνον που αποδίδεται κάθε Μήνα θα αποδοθεί κατά τον τρέχοντα μήνα ..

Αρμόδια στελέχη του ΕΤΕΑ.ΕΠ . αναφέρουν ότι έως το τέλος του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ , έχουν δρομολογηθεί και επιβεβαιωθεί ότι θα αποδοθούν τα 10.000 Εφάπαξ σε Ισαρίθμους Δικαιούχους Συνταξιούχους , του Δημοσίου , του Ιδιωτικού Τομέα ,και ΔΕΚΟ ..

Κι αυτό τη στιγμή που , με βάση τους ρυθμούς που Ίσχυαν μέχρι τον Νοέμβριο απονέμονταν περίπου τα 2.000 ΕΦΑΠΑΞ κάθε Μήνα ..

Ο Στόχος της Διοίκησης του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ είναι να τρέξουν το Συντομότερο Δυνατό τις Εκταμίευσης των Εκκρεμών ΕΦΑΠΑΞ , το Αργότερο έως τα μέσα του 2018 ..

Σημειώνετε : Ότι η <  Ενεργοποίηση   > της Αίτησης ενός Ασφαλισμένου για ΕΦΑΠΑΞ , όπως και για την Επικουρική Σύνταξη , προϋποθέτει την [ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΗ ] της Αίτησης του για ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ , καθώς , χωρίς θεμελίωση του Δικαιώματος για Σύνταξη από τον ΕΦΚΑ ..
  • ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ Η ΕΦΑΠΑΞ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΕΑ.ΕΠ

 

  • Ο ΚΛΑΔΟΣ – Εφάπαξ του ΕΤΕΑ.ΕΠ , έχει Εξασφαλίσει Ειδική Χρηματοδότηση από τον Τακτικό Προϋπολογισμό , ύψους 550 εκατ. ευρώ , για την Απονομή ΕΦΑΠΑΞ έως τις 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 .
  • Από αυτά τα Εξασφαλισμένα κονδύλια έχουν Δαπανηθεί η έχει Δρομολογηθεί να Δαπανηθούν από το Ε.Τ.Ε.Α.ΕΠ ( Μαζί με τα 120 εκατ. ευρώ που Ενέκρινε στα τέλη Νοέμβριου η Κυβέρνηση ) , τα 320 εκατ . ευρώ για την Απονομή νέων ΕΦΑΠΑΞ , και Έχουν μείνει ακόμα 230 . εκατ. ευρώ , τα οποία είναι Εγγεγραμμένα για αυτό τον Σκοπό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους .
Advertisements